Συμπυκνωμένη ή Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Giannis25
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 20, 2015 6:05 pm

Συμπυκνωμένη ή Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος

από Giannis25 » Παρ Ιούλ 22, 2016 10:03 pm

Παίρνω εδώ και αρκετό καιρό την impact whey protein, μια συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάποια απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος ως πιο "καθαρή επιλογή". Η διαφορά στην περιεκτικότητα πρωτεΐνης είναι περίπου 8-10% και απ' ότι έχω ακούσει απομονωμένες πρωτεΐνες επιλέγουν συνήθως αυτοί που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Η διαφορά στην τιμή ωστόσο είναι αρκετά μεγάλη και ήθελα να ρωτήσω, αξίζει αυτή η αλλαγή ή δεν υπάρχει λόγος εάν δεν υπάρχει δυσανεξία στη λακτόζη; :roll:

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Τώρα είναι Δευ Φεβ 26, 2018 3:25 am